Reviews Autobedrijf de Pijper

 

Sinds 2010 zijn wij bij Autobedrijf de Pijper op een actieve manier bezig met het verzamelen van online reviews. Dit doen wij met een duidelijke visie hierachter: wij willen weten wat de klant als sterke- en minder sterke punten ervaart binnen ons bedrijf en hoe wij ons op deze punten ook kunnen verbeteren. Daarnaast merken wij dat de consument zich steeds meer, voordat hij / zij daadwerkelijk naar een (auto)bedrijf toegaat, zich op het internet al verdiept in het bedrijf. Wij willen als Autobedrijf de Pijper de klant dan ook op het internet al een goed beeld geven over de manier van handelen binnen ons bedrijf.

 

Inmiddels zijn wij op een punt dat wij ca. 400 (!) reviews op het internet hebben staan. Voornamelijk zeer positieve reviews, maar uiteraard ook reviews met een aantal verbeterpunten. Hier proberen wij dan, zoals eerder al aangegeven, als bedrijf ook op in te spelen en dit te verbeteren. U kunt onze reviews vinden op meerdere websites. Een aantal van deze websites zijn Allebedrijvenin, Klantenvertellen.nl, Autobedrijf.tevreden.nl en Facebook

 

Wilt u zelf een review over Autobedrijf de Pijper plaatsen? Dit waarderen wij zeer en kan uiteraard via de hierboven aangegeven linkjes!