Werkplaats & Verkoop

Autobedrijf de Pijper is inmiddels al meer dan 38 jaar een begrip in regio Maarssen. Waar het vroeger als 'klein bedrijfje' in Tienhoven begon ( zie 'Historie Autobedrijf de Pijper' ), is het inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 13 personeelsleden. Het is een bedrijf geworden waarbij u voor alle auto gerelateerde zaken terecht kunt, zowel op technisch- als commercieel gebied.

 

 

De werkplaats

 

Autobedrijf de Pijper bescht 

Ruud aan de klus.jpg

over een moderne werkplaats, welke plaats biedt aan 4 werkbruggen en 1 vier koloms hefbrug. In combinatie met de modernste uitleeskasten en gereedschappen staan de 5 monteurs altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. Of het nu gaat om een APK keuring, een kleine- of grote onderhoudsbeurt, distributieriem vervangen of het wisselen van zomer- of winterbanden: bij Autobedrijf de Pijper wordt er altijd op een professionele- en zorgvuldige manier aan uw auto gewerkt, of het nu een privéauto of een leaseauto is.

Tevens kunt u voor zaken als schadetaxatie en / of herstel, een gehele reinig- en poetsbeurt van uw auto, het huren van een dakkoffer en het opslaan van zomer- of winterbanden bij Autobedrijf de Pijper terecht. De insteek is dat er nooit 'Nee' wordt verkocht!

Bent u benieuwd aan wie u het vertrouwen geeft wanneer u uw auto bij Autobedrijf de Pijper brengt? Kijk hier voor een persoonlijke kennismaking!

 

 

De verkoop

 

Naast de hierboven beschreven technische aspecten, kunt u uiteraard ook voor de aanschaf van een occasion en / of nieuwe auto bij Autobedrijf de Pijper terecht.

 

 

verkoop_LR.jpg

Op het gebied van occasions heeft Autobedrijf de Pijper altijd een aanbod van circa 80 voertuigen. De prijsklasse varieert tussen de € 1.950,- tot soms wel eens € 95.000,-. Kortom, een heel divers assortiment waar bijna altijd wel iets voor u bij staat. Alle occasions van boven de € 4.500,- gaan ook standaard weg inclusief 6 maanden BOVAG Garantie, tenzij anders overeengekomen bij de verkoop. Bij voertuigen onder deze prijs, is BOVAG Garantie altijd bespreekbaar.

 

Mocht uw droomoccasion echter niet aanwezig zijn binnen het aanbod van Autobedrijf de Pijper, dan betekend dit niet dat 'het ophoudt'. Wanneer u uw wensen doorgeeft aan het verkoopteam, gaan zij met genoegen opzoek naar de door u gewenste auto! Uiteraard gebeurt dit geheel kosteloos en in samenspraak met u. U kunt dus precies aangeven naar welk model, type, uitvoering, enz. u opzoek bent, en het verkoopteam doet de rest voor u! Staat uw droomauto niet in Nederland te koop? Ook het importeren van auto's behoort tot de diensten van Autobedrijf de Pijper!

 

Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto bent u bij Autobedrijf de Pijper aan het juiste adres. Of het nu om bijvoorbeeld een Audi, Fiat, Opel of Lexus gaat: wij leveren alle merken nieuw. Dit alles is inclusief behoudt van alle fabrieksgaranties: U kunt dus zonder problemen switchen van merk A naar merk B bij Autobedrijf de Pijper. Ook het onderhoud van uw nieuwe auto is geen enkel probleem!

 

Kortom, u kunt bij Autobedrijf de Pijper terecht voor:

- Aanschaf occasions

- Aanschaf nieuwe auto

- Aanschaf leaseauto

- Zoekopdracht(en)

- Import van voertuigen

 

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Autobedrijf de Pijper? U bent altijd van harte welkom voor een kopje koffie en aanvullende informatie!