Wie is wie?

Het is belangrijk voor de klant om te weten 'wie wie is' binnen een bedrijf. Hierdoor weet u altijd tot wie u zich kunt wenden op ieder gebied! Daarom geven wij u op deze pagina een korte introductie van ons team, inclusief bijbehorende afbeelding!

 

 

Alfred de Pijper is zijn carriere bij Autobedrijf de Pijper in 1997 begonnen, na eerst een aantal jaren elders gewerkt te hebben. Na 9 jaar als verkoopadviseur gewerkt te hebben, werd in januari 2006 het stokje overgegeven: Alfred nam het bedrijf van vader Bert over en is inmiddels de eigenaar en nog steeds zeer actief in de verkoop.

 

 

 

Werkplaats

 

Hans Winnik is voor veel klanten van Autobedrijf de Pijper een bekend gezicht. Hans zijn dienstverband begon in 1982 in Tienhoven. De hele overgang naar Maarssen heeft hij meegemaakt en inmiddels al jarenlang de vaste werkplaatschef en hét aanspreekpunt voor de klanten wanneer zij een werkplaatsgerelateerde vraag / kwestie hebben. 

 

 

 

Rudy Janssen trad in 2002 in dienst bij Autobedrijf de Pijper. Voor deze tijd werkte hij bij een aantal verschillende autodealers, en hij wist op dat moment dus goed 'waar Abraham de mosterd haalt'. De keuze voor Autobedrijf de Pijper bleek een goede, want inmiddels heeft hij er al heel wat dienstjaren op zitten. In die jaren heeft hij zich ook zeker ontwikkeld, en mag zichzelf ook APK keurmeester noemen.

 

 

Als jonge jongen kwam Marcel den Houddijker in 1990 bij Autobedrijf de Pijper terecht. Autobedrijf de Pijper had op dat moment net de overgang naar Tienhoven achter de rug, en kon een goede monteur gebruiken. Dit bleek met Marcel het geval te zijn, want inmiddels mag hij zichzelf ook Aircospecialist noemen. Hij zorgt er o.a. voor dat de klanten het in een warme zomer het hoofd koel houden in de auto!

 

 

Via een externe partij kwam Michael Luppisch in eerste instantie bij Autobedrijf de Pijper in dienst. Na een tussenpozen van enige jaren, was Autobedrijf de Pijper in 2008 op zoek naar een extra monteur. Het vorige dienstverband was van 2 kanten zeer goed bevallen, dus het was geen lastige keuze om Michael opnieuw in dienst te nemen!

 

 

 

Begin 2011 was Autobedrijf de Pijper op zoek naar een monteur. Toen Moreno van Dijk hierop reageerde, werd hij direct uitgenodigd voor een gesprek. Dit was een goed gesprek met een jonge monteur die duidelijk veel passie voor zijn werk heeft. Dit bleek absoluut te kloppen, en deze jonge, enthousiaste en bovenal kundige monteur maakt het werkplaatsteam compleet.

 

 

Verkoop

 

Bert de Pijper is de man die Autobedrijf de Pijper heeft opgericht en grotendeels heeft gemaakt tot wat het nu is. Sinds 2006 is hij 'directeur-af', maar nog steeds een fantieke verkoopadviseur binnen het bedrijf. Iemand met een schat aan ervaring, waar zowel de klanten als de overige verkoopmedewekers van profiteren.

 

 

 

Arjan de Graaf kwam in 2009 bij Autobedrijf de Pijper terecht. Op dat moment was hij net klaar met zijn studie en besloot hij het avontuur bij Autobedrijf de Pijper aan te gaan. Dit bleek geen verkeerde keuze, en sindsdien maakt hij het verkoopteam van Autobedrijf de Pijper compleet.

 

 

 

 

Administratie

 
Karin van der Linden besloot in 1997 te solliciteren op een vacature op de boekhoudafdeling van Autobedrijf de Pijper. Dit bleek een zeer veelzijdige baan, waarbij ook het maken van afspraken, het opvangen van klanten, etc. bij hoort. Dit gaat haar allemaal goed af en zij doet het zichtbaar al jarenlang met veel passie & plezier.
 

 

 

 

Ilonka Tollenaar maakt sinds 2011 het boekhoudteam compleet. Samen met Karin zorgt zij ervoor dat alle facturatie in goede banen loopt. Tevens is zij altijd beschikbaar voor de klanten om werkplaatsafspraken in te plannen of voor een gezellig praatje met de klant. 

 

 

 

Poetsafdeling

 

 

In het jaar 2011 begon Martijn Kersten bij Autobedrijf de Pijper als medewerker op de poetsafdeling. Hij zorgde ervoor dat iedere verkochte auto in topstaat werd afgeleverd. Inmiddels is hij hiernaast ook actief als rechterhand van de werkplaatschef, en onderhoud hij het klantencontact wanneer er een voertuig voor reparatie wordt aangeboden. Kortom, een veelzijdige, belangrijke functie.

 

 

 

 

Sinds 2015 maakt Jordy Mensink ( foto volgt binnenkort ) het team van de poetsafdeling compleet. Met zijn enthousiasme voor auto's en gedreven manier van werken, is hij iemand die niet gemotiveerd hoeft te worden. Hij heeft duidelijk een passie voor zijn werk en is dan ook iemand die perfect binnen het team past!