Gratis App Autobedrijf de Pijper

Al 35 jaar lang proberen wij voor onze klanten op alle vlakken bereikbaar te zijn. Daar waar dat 'vroeger' vooral per telefoon en fax ging, werd de fax al snel vervangen door de e-mail. De laatste jaren hebben vooral de Smartphone en Tablet een enorme toename laten zien in populariteit, en dus ook de daarmee samenhangende 'Apps'. Wij vonden dat we op dit gebied dan ook niet achter konden blijven.

 

Vandaar dat wij in 2014 hebben besloten om onze eigen App te laten ontwikkelen. Deze App is voor iedereen gratis te downloaden via de Appstores: zoekt u op 'Autobedrijf de Pijper' en deze wordt vanzelf zichtbaar!

 

De voordelen van de App op een rij

 

Maar wat zijn nu de voordelen voor u als klant om deze App te downloaden?

Om u dat duidelijk te maken, hebben we de voordelen voor u even op een rijtje gezet:

 

- U heeft direct toegang tot het actuele occasionaanbod. Via de app kunt u ook direct reageren op een auto die u interessant lijkt, of deze tot 'favoriet' aanmerken!

- Op de app is een chatfunctie aanwezig. Door deze chatfunctie kunt u direct chatten met 1 van onze medewerkers. Of u nu een vraag heeft over een verkoopauto of over de kosten van een onderhoudsbeurt: wij proberen u vraag zo spoedig en goed mogelijk te beantwoorden via de chat.

- Wanneer u uw voertuig registreert ( dit doet u door het registreren van uw kenteken ), krijgt u van ons automatisch herinneringen voor o.a. het laten plaatsen van de zomer- of winterbanden, maar ook voor de APK keuring. Kortom, een extra geheugensteuntje voor u als bestuurder!

- Via de app heeft u ook de mogelijkheid om direct een werkplaatsafspraak in te plannen: u geeft zelf aan of het om een kleine- of grote onderhoudsbeurt gaat ( of als u dit niet weet kunt u ook de kilometerstand vermelden ), APK keuring of bijvoorbeeld een probleem tijdens het rijden betreft: u plant direct een afspraak in en deze wordt door ons ook z.s.m. bevestigd. Uiteraard krijgt u hier een bevestiging van op uw smartphone of tablet!

- Wanneer er een lampje op het dashboard van uw auto gaat branden, kunt u onder het kopje pech en / of storingen lezen waarom het lampje gaat branden. Tevens staat erbij beschreven of u nog door mag rijden, of dat u direct moet stoppen en uw garage moet bellen omdat het anders blijvende schade aan kan richten. Kortom, een stukje veiligheid voor u en uw voertuig!

- Het is zelfs mogelijk om, in het geval van een schade, een online schadeformulier in te vullen. Dus u hoeft geen lange verhalen meer op een 'ouderwets' schadeformulier op te schrijven, maar u doet dit direct digitaal via onze app. Deze vorm van schademeldingen is ook officieel geaccepteerd binnen de verzekeringswereld, en scheelt een hoop tijd en ergernis.

- Tot slot wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws binnen Autobedrijf de Pijper. Nieuwtjes, acties waarvan u kunt profiteren, u weet het met onze app als eerste!

 

Kortom, doe u voordeel met onze app en download hem nu gratis in de appstore!