Historie Autobedrijf de Pijper

 

Eind jaren 70 (1979) besloot Bert de Pijper het avontuur aan te gaan: een eigen autogarage beginnen. Dit deed hij in Tienhoven aan de Laan van Niftarlake in het pand tegenover de Gereformeerde Kerk.

 

In de beginperiode bestonden de voornaamste inkomsten uit het repareren van auto’s, LPG inbouw en de benzinepomp die bij het bedrijf aanwezig was. In de loop der jaren groeide echter de verkoop gestaag door ( in die tijd leverde Autobedrijf de Pijper ook al nieuwe en gebruikte auto’s ), waardoor het pand in Tienhoven niet meer voldeed.

 

In het jaar 1988, ruim 9 jaar na de oprichting, werd er daarom besloten om naar het naastgelegen Maarssen te verhuizen. Nu, ruim 27 jaar na de verhuizing naar Maarssen, is Autobedrijf de Pijper uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde naam in de streek.

 

Het bedrijf bestaat uit ca. 13 man personeel en is zowel op het gebied van onderhoud als op het gebied van verkoop zeer actief. Ook het onderhouden ( en leveren ) van lease auto’s behoort tot de mogelijkheden bij Autobedrijf de Pijper.

 

Kortom, een veelzijdig en dynamisch bedrijf waarbij er al ruim 35 jaar 1 ding centraal staat, en dat bent u: de Klant!

 

SAM_0873.JPG

Pand anno 1979        

 

Pand.jpg          

Pand anno 2015