Aanschaf gebruikte auto

Al ruim 35 jaar staat Autobedrijf de Pijper bekend om haar uitgebreide en gevarieerde aanbod van veelal jong gebruikte occasions. Of u nu een kleine, zuinige auto om puur 'van A naar B te komen' zoekt of een luxe limousine die van alle gemakken is voorzien: wij proberen alles in ons occasionaanbod aanwezig te hebben. Mocht onverhoopt uw occasion er niet bij staan, dan kunt u bij Autobedrijf de Pijper ook altijd nog een zoekopdracht plaatsen.

 

Occasion aangeschaft. En nu?

 

Alle occasions boven de € 4.500,00 gaan weg inclusief afleverpakket. Dit afleverpakket, waar wij € 495,00 voor berekenen, bevat de volgende belangrijke zaken:

 

- Geldige APK keuring voor minstens 12 maanden

- Onderhoudsbeurt bij aflevering

- 6 maanden BOVAG Garantie

- 12 maanden Mobiliteitsgarantie ( Bosch Car Service )

- de Nationale Auto Pas

- Poetsen in interieur reinigen

- Tenaamstelling

 

Wij leveren de auto dus geheel rijklaar aan u af, zowel op het technische- als optische vlak. Bij Autobedrijf de Pijper vinden wij ook dat u, op het moment van aflevering, tenminste 1 jaar óf 15.000 kilometers ( hetgeen wat als eerst bereikt wordt ) moet kunnen rijden zonder dat u onderhoud hoeft te plegen in welke vorm dan ook. Om dit nog eens te benadrukken worden onze auto's dan ook met de betrouwbare BOVAG garantie geleverd. Hierdoor weet u zeker dat u niet voor onverwachtse zaken komt te staan!

 

Zoekopdracht plaatsen

 

Ondanks dat wij proberen alle type 

internationale-zoekopdracht_715x230.jpg

occasions op voorraad te hebben, komt het uiteraard wel eens voor dat de occasion die u zoekt er niet tussen staat. Dan heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend en kosteloos, een zoekopdracht te plaatsen. Wanneer wij een zoekopdracht van een klant krijgen, gaan wij allereerst in kaart brengen waar u naar op zoek bent: welk merk en type auto / welke opties zijn vereist / welke kleur heeft de voorkeur / wat mag de maximale leeftijd en kilometerstand van de auto zijn / etc. Wanneer wij dit duidelijk hebben, gaan wij in overleg met u op zoek naar deze specifieke occasion. Wanneer wij denken deze gevonden te hebben, nemen wij direct contact met u op en gaan we het vervolgtraject in. Uiteraard worden ook de occasions die wij elders voor een klant inkopen, geheel rijklaar gemaakt voor de klant inclusief alle bijbehorende garanties!

Twijfel dus niet, en neem gerust contact met ons op voor een zoekopdracht! Dit kan per telefoon, 0346-571454, of per mail: info@depijper.nl