Aanschaf nieuwe auto en leaseauto

Naast de verkoop van ( jong ) gebruikte auto's, kunt u bij Autobedrijf de Pijper ook terecht voor uw geheel nieuwe auto! Hierbij maakt het niet uit welk merk u nu wilt kopen: van Fiat tot BMW, alle merken leveren en onderhouden wij, inclusief het behoud van alle garanties!

 

'Wat is voor mij het voordeel om bij Autobedrijf de Pijper mijn nieuwe auto te bestellen?' is een veel gestelde vraag. Buiten het feit om dat wij als universeel autobedrijf ten opzichte van de dealer vaak gunstigere onderhoudstarieven hanteren, kunnen wij vaak ook een scherper voorstel voor u maken. Dit komt doordat wij als universeel autobedrijf geen 'vreemd merk' kennen: of u nu een Citroën of een Volkswagen in wilt ruilen, wij zullen deze vrijwel altijd zelf ook weer te koop aan gaan bieden. Een merkdealer zal vrijwel nooit een ander merk dan hun eigen merk te koop aanbieden. Een vreemd merk zal in veel gevallen dan ook naar een andere partij worden doorgestoten. Gevolg hiervan is dat zij u vaak een minder aantrekkelijk voorstel kunnen doen toekomen. Kom daarom altijd bij ons langs voor een vrijblijvende offerte!

 

Ook voor de levering van uw leaseauto bent u bij Autobedrijf de Pijper aan het juiste adres. Wij mogen voor meerdere leasemaatschappijen auto's leveren én onderhouden. Wilt u dus een vrijblijvende leaseofferte aanvragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!